zakelijk

Steeds vaker worden we gevraagd naar onze manier van het creëren van interactieve werelden. Wij zelf zijn enorm enthousiast over deze vorm van immersive theatre en delen dat graag met de buitenwereld. We organiseren verschillende mogelijkheden op het gebied van immersive theatre:


Ontwikkelen

Ons hart gaat sneller kloppen van het creëren van nieuwe ervaringen. Dat doen wij ook in opdracht. Bereik een jongere en/of nieuwe doelgroep voor uw bedrijf, (culturele) organisatie, festival of evenement. De interactieve ervaring kan zo groot worden gemaakt als u zelf wilt – wij gaan graag met u gesprek!


Presentaties

Met immersive theatre zijn we aan het pionieren in Nederland. Ervaringen van escaperooms wordt vermengd met het klassieke theater om zo een nieuw genre te ontwikkelen. Benieuwd naar onze manier van interactie aanpak om via deze weg een grote, jonge doelgroep te bereiken? In onze presentatie lichten we onze werkwijze toe.


Workshops

Deze sessies (voor kleine en grotere groepen) zijn een inleiding tot het creëren van interactieve en meeslepende prestaties voor theatermakers, regisseurs en uitvoerders die nieuwe vaardigheden willen ontwikkelen en het creatieproces van deze unieke vorm willen begrijpen, vanaf het begin. Het biedt inzicht in het bouwen van bruggen tussen publiek en uitvoerder. Je ontwikkelt je begrip van het creëren van een reis door ruimte, publiek en verhaal met elkaar te verbinden.

De workshop bestaat uit drie delen van elk drie uur, en zijn zowel los als 1 geheel te organiseren (in 1 of 2 dagen).

Deel 1: Creating worlds

Geïnspireerd door interactieve en meeslepende prestaties? Doe mee met een workshop voor beginners en nieuwsgierigen, ontworpen om je te laten kennismaken met interactieve en meeslepende werelden.

Deel 2: Building worlds

Verbeeldingsvol werken met ruimte en ontwerp is een belangrijk onderdeel van het creëren van interactieve en meeslepende werelden. In deze sessie krijg je de belangrijkste hulpmiddelen om je eigen installatie te ontwikkelen en te bouwen, en ontwikkel je tools om het begin te maken van een gloednieuwe meeslepende wereld.

Deel 3: Playable spaces

Een kenmerk van immersive theatre is de manier waarop het publiek vrij door een wereld kan dwalen en het verhaal kan ontdekken; die routes zijn zorgvuldig ontworpen om het publiek gave reizen te bezorgen. Deze workshop laat je toe om te begrijpen welke complexiteiten routes kunnen volgen, en hoe die routes met elkaar kunnen verbinden, om een ​​web te creëren waar je publiek in kan spelen.


Prijzen

We willen ervoor zorgen dat onze presentaties en workshops voor iedereen toegankelijk zijn!
Neem contact op voor de mogelijkheden via Danny van Zuijlen – productie@architectsof.nl