over ons

Architects Of is een samengestelde groep jonge talenten uit de wereld van
game designers, experience designers, theater en cultureel ondernemers.

Architects Of bouwt belevenissen en avonturen voor de digitaal overprikkelde mens. Tastbare verhalen in onze fysieke wereld waarin het publiek zelf deelnemer van het verhaal wordt om te ontrafelen, ontmoeten en mee te spelen. Architects Of staat aan het front van de nieuwste ontwikkelingen in de entertainment industrie.

Belevenissen zijn in opkomst, escaperooms schieten als paddenstoelen uit de grond, ‘immersive’ theaterproducties zijn in landen buiten Nederland immens populair. Er is een enorme opkomst in de gaming industrie: zowel viral, online als real time. Architects Of grijpt de kans om (publieks)deelnemers te hypnotiseren met een unieke mix van theater, games, escape rooms en storytelling. Een immersive theatre productie waarin de deelnemers ondergedompeld worden in een andere wereld. Wij maken een verbinding tussen de traditionele manier van theater maken en real live games.

Architects Of bestaat uit:

 • Connector.Connector.

  game designers

  De kracht van games is dat je zelf mag handelen binnen de kaders die de maker gesteld heeft. Onze game designers ontwerpen puzzels en spelelementen die betekenisvol zijn en impact kunnen hebben op het verhaal.

 • Connector.Connector.

  experience designers

  Bij ervaringen van Architects Of staat de deelnemer centraal. Onze experience designers verplaatsen zich in de deelnemer en zorgen ervoor dat het tempo klopt, de informatie helder is en de emoties op de juiste manier overkomen.

 • Connector.Connector.

  theater ondernemers

  Theater is een van de oudste kunstvormen. De theaterbeesten brengen personages tot leven in scènes die je haren overeind doen staan.

 • Connector.Connector.

  cultureel ondernemers

  De ondernemers van Architects Of zorgen voor bijzondere locaties en samenwerking die het mogelijk maakt om nieuwe vormen van theater te kunnen ontdekken.

PARTNERS

SPONSOREN